Bakhuys Buiten, verleden heden toekomst

Op 27 april 2015 startten we het Bommels Bakhuys, een petit restaurant in de vesting van Zaltbommel. Wij kookten zo veel mogelijk met producten uit de eigen kweektuin Bommels Buiten, aangevuld met producten uit de regio. Wij volgden in onze gerechten de tuin en lieten ons inspireren door de seizoenen. Zo stelden we een lokaal puur en (H)eerlijk menu samen. Afgelopen 27 april 2024, 9 jaar later, eindigden we met het Bommels Bakhuys.

Althans.. aan de Gamerschestraat 55. Het Bakhuys gaat door als restaurant op locatie. 8 tot 10 weekenden per jaar. Een nieuw concept, waar we op unieke locaties lunches en diners organiseren. Met een
thema, maar altijd in Bakhuys stijl (In de bijlage meer over onze eerste diners in Juni).

Hierdoor creëren we meer tijd voor onze kweektuin Bommels Buiten. De tuin verder ontwikkelen, producten bedenken en realiseren, meer tijd voor creativiteit.

Reserveren of informeren kan via een mail naar info@bommelsbakhuys.nl.

________________________________________________________________________________________________________________

LOKAAL BOMMEL

Gerechten en producten uit de MOESTUIN van BOMMELS BUITEN

Er is een nieuw initiatief in de Bommelerwaard: Www.LokaalBommel.nl.
Zij organiseren elke week een (afhaal)markt en brengen zo kwekers, boeren en makers samen met de consument.

Elke week kunt u onze producten van Bommels Buiten en Bommels Bakhuys bestellen.
Denk hieraan aan verse groenten, kruiden, rookworst van Bommels Buiten, maar ook de welbekende Quiches, Bakhuys dressing en moestuinmaaltijden. Elke week wordt het aanbod op vrijdag online
gezet, bestellen kan dan tot dinsdag 23.55 uur. Het afhaalmoment vindt plaats op donderdag tussen 19 en 19.30 uur. Meer info via www.lokaalbommel.nl

BOMMELS BAKHUYS EVENTS OP LOCATIE SEPTEMBER 2024

Dit weekend organiseren we unieke diners tussen de frambozen in de Kwekerij de Westerbouwing van Nel en Geert de Weert. Samen met voormalig Michelin sterrenchef Ton Verhaar, kookt Simon een 4 gangen menu waarin uiteraard de Framboos centraal staat.

Je wordt ontvangen met een feestelijk aperitief en amuse, waarna je in het Frambozen pop up restaurant aan tafel gaat om te genieten van een heerlijk diner.

De kosten voor dit event (5 gangen menu inclusief aperitief) bedragen €57.50 per persoon.

Reserveren kan via een mail naar info@bommelsbakhuys.nl.