Bommels Bakhuys in de Toren: Opening

NIEUW IN DE BOMMELERWAARD “BOMMELS BAKHUYS”

Deze week opent het Bommels Bakhuys haar deuren aan de Gamerschestraat 55 in Zaltbommel.

carillon

In het Bommels Bakhuys kunnen gasten terecht voor een kop koffie of thee met huisgemaakte taart, verse sapjes, heerlijke broodjes, verse salades en soepen. Drie avonden per week serveert het Bommels Bakhuys ook een afwisselend “menu du jour”.

Het historische pand aan de Gamerschestraat waarin het Bommels Bakhuys is gevestigd dateert uit 1905 en deed ooit dienst als een bakhuis van een bakkerij. Hier werd het brood gebakken.

Eigenaren Simon Fust (39) en Carlijne van Santvoort (37) – beiden afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool- willen met deze zaak hun gasten een plek bieden waar ze goede koffie kunnen drinken en op gezonde wijze kunnen genieten van lekker eten. Mede-eigenaar Simon Fust: “Onze focus ligt op regionale en pure streekproducten, als Bommelerwaard rund, Slow escargots, groenten uit de Torentuin, paddenstoelen uit Rossum, fruit uit de omliggende boomgaarden, kaas direct van de boer. Wij blijven continu zoeken naar producten en samenwerkingen uit de regio en we volgen de seizoenen.”

Lees hier het volledig artikel

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.