Leuke blog “Loves to have” over Bommels Bakhuys

De Perfecte A2 Hideway: Bommels Bakhuys

Vr 11 september 2015 09:05, Nicoline Wisse Smit

Loves to have blog

Hoewel ik me er ook weleens schuldig aan maak, begrijp ik het toch niet. Van die mensen die een maaltijd, al is het maar een simpel broodje, nuttigen langs de snelweg. Food verdient meer aandacht en van zo’n benzinestationsetting wordt niemand blij. En nu heb ik het gevonden: het Bommels Bakhuys op steenworp afstand van de A2. Voor wanneer ik me tussen Amsterdam en Maastricht begeef of halverwege het land wil afspreken. Een te aaibaar food-café in het te brave Zaltbommel met enkel eerlijke streekproducten.

Eerlijk eten bij het Bommels Bakhuys

Ik kwam bij het Bommels Bakhuys terecht vanwege een vergadering met HotelloTOP. De HotelloTOP vertegenwoordigt de alumni van de hoge hotelscholen in Nederland. Als oud-hotello neem ik zitting in het bestuur. We bevinden ons allemaal ergens anders in het land. Om het centraal te houden, kozen we voor Zaltbommel om af te spreken. Geen saaie, grijze, muffe vergaderzaal voor onze meeting, maar een verfrissende omgeving. Het Bommels Bakhuys straalt puurheid en blijheid uit.

….

Lees hier de volledige blog over het Bommels Bakhuys

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.