Gastchefs in het Bommels Bakhuys

Gastchef in een restaurant. Voor 1 avond het menu samenstellen en chef zijn in de keuken. Voor veel kookliefhebbers een droom en tegelijkertijd een uitdaging…

Het idee om in het Bommels Bakhuys af en toe een ander het menu te laten samenstellen kwam eigenlijk vanuit de gasten zelf. “Ik zou het best leuk vinden om een keer in het Bommels Bakhuys te koken”, “Volgens mij biedt deze huiselijke ambiance best plaats voor een gastkok” en nog vele andere opmerkingen die idee van een gastchef langzamerhand vorm gaven.

Het past uitstekend bij het Bommels Bakhuys.  Passie en liefde voor koken delen met anderen. Daarnaast is het voor ons ook erg leuk en inspirerend om te zien hoe anderen bezig zijn met eten en lokale leveranciers.

Inmiddels zijn er 3 gastchefs geweest. Stuk voor stuk unieke chefs met een prachtig menu. Het waren avonden waar zowel de gasten, als de chefs en wij met veel plezier op terugkijken.

Benno Cerutti, 6 november 2015

2015-11-06 20.56.17

Ragout van kalfsvlees / Lamsschouder met zwarte pruimen en couscous / Elzaser ananas

Bart Geelhuizen, 20 november 2015

2015-11-20 15.56.13

Gevulde portobello / Kalfsoester met Marsalla en ratatouille / Sjalottentaart

 

Maarten van Santvoort, 4 december 2015

2015-12-04 18.35.42

Bissara / Lamstajine met erwten en couscous / Vijgen met honingyoghurt

3 comments on “Gastchefs in het Bommels Bakhuys”

 1. Honorah van Geel Beantwoorden

  Ik wil graag op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten en menu’s.
  Wanneer is Maarten van Santvoort weer gastkok?

  • Carlijne van Santvoort Beantwoorden

   Beste mevrouw van Geel,

   Wat leuk om uw reactie te ontvangen. Maarten is mijn vader en hij kookt regelmatig lekker gerechten voor ons. Ik bracht hem van uw bericht op de hoogte en u moet de hartelijke groeten krijgen. Mocht het zo zijn dat hij weer een keer gastchef is, brengen wij u op de hoogte.

   Met vriendelijke groet,

   Carlijne van Santvoort
   Bommels Bakhuys

 2. T&M Beantwoorden

  24-9-2016 bij toeval in Zaltbommel terecht gekomen en mogen kennis maken met diner in Bommels Bakhuys……in een woord geweldig. heerlijk eten, lekkere wijnen, warme gastvrijheid, eerlijke produkten en een grote bevlogenheid van chef kok en bediening. Hier komen wij zeker weer terug weer op fam. bezoek zijn geweest in het Zuiden. Echte aanrader.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.